Speriaţi de micul trafic de frontieră, guvernanţii pun bir pe mai multe produse introduse în ţară

Speriaţi de micul trafic de frontieră, guvernanţii pun bir pe mai multe produse introduse în ţară

Din 15 noiembrie, la frontiera cu Republica Moldova se vor aplica instrucţiuni speciale de efectuare a controlului vamal pentru produsele din tutun, băuturile alcoolice, carburanţi, flori şi plante de ornament, ulei de floarea soarelui, zahăr rafinat, făină, tărâţe, fructe şi legume proaspete. Aceste instrucţiuni se aplică în fază pilot, începând cu data de 1 noiembrie 2013, la Biroul vamal Sighet.

Instrucţiunile au fost elaborate de Direcţia Generală a Vămilor şi aprobate de Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală ca urmare a constatărilor făcute de autoritatea vamală cu ocazia acţiunilor de control desfăşurate în luna septembrie a acestui an, cu privire la mărfurile introduse în ţară de călători, care prin valorificarea lor pe piaţa neagră, conduc la evaziune fiscală şi indirect, la afectarea producţiei interne de astfel de mărfuri. Integral pe adevarul.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.