Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primarul comunei Pomârla a fost învestit în funcţie

Primarul comunei Pomârla a fost învestit în funcţie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Pentru a treia oară, Dumitru Chelariu, fostul şi actualul primar al comunei Pomârla a fost ales de către majoritatea locuitorilor. Acesta şi-a depus jurământul în prezenţa consilierilor locali şi a altor cetăţeni ieri, 13 iulie.

Evenimentul a avut loc la Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” din Pomârla, în Sala Teatrului. Acesta şi-a început discursul cu precizarea că se consideră norocos că s-a născut în Pomârla. „Am avut privilegiul de a mă naşte aici la câţiva paşi. Nici măcar la maternitatea din Dorohoi. M-am născut în centrul comunei Pomârla, am copilărit aici şi sunt legat de această comună până când parintele va face ultima ceremonie de… alt gen. Emoţiile pozitive vin de la oamenii care îţi acordă încrederea şi speranţa în tine şi pe care nu trebuie să-i dezamăgeşti. Eu nu i-am dezamăgit şi sper să nu-i dezamăgesc”, a declarat primarul Dumitru Chelariu.

Primarul a mai lansat şi o serie de critici asupra adversarilor politici din localitate, în special asupra contracandidatului său din partea USL, Chiriac Georgică, care l-ar fi atacat dur în timpul campaniei electorale. „A inceput să ameninţe că dă afară soţiile care lucrează în instituţii ce aparţin Consiliului Judeţean, însă băieţii mei nu au cedat”, a mai spus Chelariu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani