Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ministrul Daniel Suciu a semnat astăzi la Dorohoi mai multe contracte privind realizarea unor obiective de investiții - FOTO

Ministrul Daniel Suciu a semnat astăzi la Dorohoi mai multe contracte privind realizarea unor obiective de investiții - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Viceprim-ministru și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu a semnat, sâmbătă, la Dorohoi, mai multe contracte ce vizează realizarea unor investiții în județul Botoșani, în prezența parlamentarilor PSD, a unor primari și viceprimari ai județului Botoșani.

Este vorba de construcția unui bazin de înot în municipiul Dorohoi, construcția de săli de sport în Cordăreni, Mitoc, Curtești, Lozna, precum și construcția unui cămin cultural în Trușești.

„Nu au trecut două săptămâni, maxim trei, de când Doina (nr. Doina Federovici) cu parlamentarii de Botoșani, cei doi primari de Dorohoi și Săveni au fost la minister la o discuție cu mine. Și le-am promis că vin la Botoșani, că vin în Dorohoi. De regulă, nu îmi place să vin cu mâna goală și nu am venit nici de această dată cu mâna goală, ci am venit să sprijin oameni extremi de importanți pentru această țară, și acești oameni sunt primarii. Și am venit la Botoșani, așa cum merg prin toate județele țării, pentru că în primul rând vreau să continui parteneriatul și discuțiile cu primarii, în al doilea rând vreau să văd cu ochii mei ce fac comunitățile din această țară. Spun pe unde merg că acest Program Național de Dezvoltară Locală într-adevăr dezvoltă satul românesc și comunitățile rurale. Niciodată o altă guvernare nu a alocat atâția bani pentru satul românesc.”, a declarat ministrul Suciu.

După semnarea contractelor, ministrul a vizitat șantierul din Dorohoi unde se construiește un nou lot de locuințe ANL. De la Dorohoi, Daniel Suciu a plecat la Vârfu Câmpului și Bucecea, după care la Săveni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani