Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Județul Botoșani promovat la Târgul Internațional de Investiții și Proiecte Imobiliare Expo-Real din Munchen - FOTO

Județul Botoșani promovat la Târgul Internațional de Investiții și Proiecte Imobiliare Expo-Real din Munchen - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

O delegație din cadrul Consiliului Județean Botoșani condusă de domnul președinte Costică MACALEȚI a participat în perioada 4-6 octombrie 2017 la Târgul Internațional de Investiții și Proiecte Imobiliare Expo-Real din Munchen, Germania.

Cu o tradiție de 20 de ani în organizarea acestui târg de investiții, Expo-Real a înregistrat în acest an un record privind numărul de expozanți (2003 din 35 de țări) și de participanți (peste 41.500 din 75 de țări), România aflându-se în topul primelor 10 țări de origine a expozanților.

Companii dezvoltatoare de proiecte, regiuni de dezvoltare, orașe şi comune, parcuri tematice şi industriale, companii de investiții, instituții publice, companii de consultanţă imobiliară, instituții de finanțare şi birouri de proiectare şi arhitectură au înregistrat o prezenţă mare, venind în completarea lanțului de valori al sectorului investițional şi imobiliar prezent la Expo Real.

Consiliul Județean Botoșani a participat alături de reprezentanți ai Consiliilor Județene Suceava, Bacău, Iaşi, Neamț și Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamț, abordând o strategie comună de participare și ocupând singurul stand al României la acest eveniment de amploare.

În cadrul conferinței „România – destinaţie investiţională”, moderată de jurnalistul german Andreas Schiller, au luat parte delegații Regiunii de Nord-Est. Au fost abordate subiecte precum turismul, infrastructura, clusterele, județul Botoșani prezentând aspectele de interes și suportul instituțional în identificarea celor mai bune soluții de dezvoltare a afacerilor, pentru cei interesați să investească la Botoșani.

În ultima zi a târgului a avut loc la Camera Meșteșugarilor din Munchen și Bavaria Superioară, un Business Breakfast, la care au participat șefii delegațiilor din România, Directorul General al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană – Sebastian Metz, Doamna Consul General al României în Bavaria – Iulia Ramona Chiriac, precum și reprezentanți ai companiilor interesate de piața din România.

„Consiliul Județean Botoșani a fost la prima participare la un târg de o asemenea anvergură, cu scopul de a face cunoscut județul nostru și potențialul de investiții care există aici. Am avut întâlniri cu reprezentanți de companii și regiuni și am schimbat contacte, în vederea unor viitoare colaborări”, a subliniat președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani