Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Daniela Lozneanu, noul subprefect al judeţului Botoşani, învestit în funcţie – FOTO

Daniela Lozneanu, noul subprefect al judeţului Botoşani, învestit în funcţie – FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Noul subprefect al judeţului Botoşani, Daniela Lozneanu, numită pe funcţie în urmă cu câteva zile printr-o Hotărâre de Guvern, a fost învestită oficial, marţi, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Instituţia Prefectului.

La eveniment a participat şi secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisarul Mihai Chirică, care a dat citire Hotărârii de Guvern de detaşare pe funcţia de prefect, după care Daniela Lozneanu a depus jurământul de credinţă.

Noul subprefect al judeţului Botoşani vine de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, unde a deţinut funcţia de inspector şef adjunct din luna decembrie 2013, dar îndeplinea şi prerogativele de inspector şef după pensionarea lui Stelian Meţler.

„Este o zi specială pentru mine. Vă mulțumesc că ați răspuns invitației de a fi astăzi aici. Am emoții, sper să fie emoții constructive, sunt firești. Îmi doresc să avem o colaborare profesională dar și interumană corectă, deschisă, să facem lucruri bune, trainice, pentru cetățenii acestui județ, pentru acest județ. Veți găsi în mine un om deschis, un om tenace, un om asumat în ceea ce face, dar și un bun coleg, un interlocutor deschis în orice moment la dialog”, a spus Daniela Lozneanu.

Fostul subprefect, Daniela Beclea, a revenit pe funcţia de consilier superior deţinuntă în cadrul Serviciului Contabilitate de la Primăria Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani