Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
CJSU Botoșani: Locuri de carantină suplimentate și construcții modulare alocate la spitalele Botoșani și Dorohoi

CJSU Botoșani: Locuri de carantină suplimentate și construcții modulare alocate la spitalele Botoșani și Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – CJSU organizată astăzi, 11 martie 2020, ora 19:00. Ședinșa a fost prezidată de Valentin Alexandru Colbu, prefect al județului Botoșani.

În cadrul ședinței au fost analizate și adoptate o serie de măsuri ce au ca obiect creșterea capacității de intervenție și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus, prin Hotărârea nr. 7, Hotărârea nr. 8 și Hotărârea nr. 9 din 11.03.2020 a C.J.S.U. Botoșani.

În acest sens a fost suplimentat spațiul alocat pentru carantinarea persoanelor suspecte de infectare cu virusul Covid-19 cu un număr de 12 locuri, cât și repartizarea temporară a două construcții ușoare din elemente modulate alocate Spitalului Județean Mavromati Botoșani și repartizarea temporară a unei construcții ușoare din elemente modulate Spitalului Municipal Dorohoi.

S-a stabilit deasemeni că transportul, respectiv încărcarea – descărcarea acestora vor fi asigurate de către solicitanți.

În finalul ședinței, prefectul încă în funcție până la apariția actului normativ de înlocuire în Monitorul Oficial, Alexandru Colbu, a mulțumit membrilor pentru profesionalismul, dedicația și operativitatea de care au dat dovadă membrii C.J.S.U. Botoșani și le-a urat mult succes în continuare.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani