Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșaniul se pregătește de Summer Fest! Vezi unde vor fi organizate manifestările

Botoșaniul se pregătește de Summer Fest! Vezi unde vor fi organizate manifestările

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Cu prilejul Summer Fest, anul acesta vor fi organizate diverse manifestări care se vor desfășura în mai multe zone din municipiului Botoșani.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că în ședința de Consiliu Local se va veni cu un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 80.000 de lei, din bugetul aprobat de consilieri la începutul anului pentru toate manifestările din anul în curs, în vederea organizării acestui festival în perioada 21-23 august.

„În această săptămână vom purta discuții pentru organizarea Summer Fest care este programat în mai multe locații din municipiul Botoșani. La Sala Polivalentă vrem să organizăm manifestări sportive, ne propunem de asemenea manifestări și în Centrul Istoric precum și activități comerciale pe Pietonalul Unirii. O propunere mai detaliată va fi înaintată colegilor din Consiliul Local, împreună cu bugetul aferent defășurării acestor manifestări. Vom solicita 80.000 de lei din bugetul deja aprobat pentru toate manifestările anuale", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani