Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc vineri în ședința ordinară din luna iulie - Vezi ordinea de zi!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc vineri în ședința ordinară din luna iulie - Vezi ordinea de zi!

Consilierii județeni se întrunesc vineri, 29 iulie 2016, în ședința ordinară din luna iulie a Consiliului Județean al județului Botoșani. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean Botoşani.

2. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul de administraţie al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Botoşani.

3. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul Administrativ al Muzeului Judeţean Botoşani.

4. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul administrativ al Orchestrei Populare „Rapsozii Botoşanilor”.

5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliile de administraţie ale Liceului tehnologic special „Sfântul Stelian” Botoşani şi Liceului tehnologic special „Ion Pillat” Dorohoi.

6. Proiect de hotărâre privind desemnarea a 6 consilieri judeţeni în calitate de membri ai Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani.

7. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.

8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea „Propunerilor de încadrare a drumurilor judeţene pe niveluri de viabilitate în perioada de iarnă 2016 – 2017” şi a „Planului operativ de acţiune pe timpul iernii 2016 – 2017”.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor şcolare pentru elevi pentru anul şcolar 2016 – 2017 şi a tarifelor pentru serviciile prestate de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Botoşani pentru perioada 01.08 – 31.12.2016.

10. Proiect de hotărâre privind avizarea Planului de şcolarizare, aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani, pentru anul şcolar 2016 – 2017.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietelor de obiective, Regulamentului de analizare a noului proiect de management al managerului care a obţinut, în urma evaluării finale, rezultate mai mari sau egale cu nota 9, respectiv Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru instituţiile publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

12. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare a proiectelor de management, depuse de managerii care au obţinut, în urma evaluării finale, un rezultat mai mare sau egal cu nota 9/de concurs de proiecte de management, pentru instituţiile publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, precum şi a comisiilor de soluţionare a contestaţiilor.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu judeţean şi al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe cele două secţiuni, pentru perioada 01.01 – 30.06.2016.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu judeţean cu suma de 4.423,80 mii lei, al bugetului instituţiilor şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii cu suma de 993,00 mii lei atât la partea de venituri, cât şi la partea de cheltuieli, pentru anul 2016 şi aprobarea unui credit de angajament pentru acţiuni multianuale pentru anul 2017.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat cu valorile finale ale contractelor de lucrări CL1 şi CL2, cu valoarea contractului de achiziţie pentru contractul de lucrări CL3, transmis la AM POS Mediu cu adresa nr. 2697/22.02.2016, conform prevederilor Actului Adiţional nr. 4/30.06.2016 la Contractul de Finanţare nr.100676 din 22.11.2010, privind proiectul „Sistem  integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani”, SMIS – CSNR 16992.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea inventarului actualizat al bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Botoşani.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public al Judeţului Botoşani în domeniul privat al acestuia, a unor bunuri – segmente de conductă, aflate în concesiunea S.C. „NOVA APASERV” S.A. Botoşani, pentru scoaterea din funcţiune în vederea valorificării şi, după caz, casării acestora şi mandatarea S.C. „NOVA APASERV” S.A. Botoşani pentru efectuarea acestor operaţii.

18. Proiect de hotărâre privind înscrierea unor bunuri în domeniul public al Judeţului Botoşani, realizate în cadrul proiectului de investiţie „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani”.

19. Proiect de hotărâre privind atribuirea Contractului de delegare a gestiunii, prin concesiune, a activităţilor de administrare a staţiilor de transfer, de sortare a deşeurilor municipale şi de administrare a depozitului de deşeuri – judeţul Botoşani şi aprobarea tarifelor aferente activităţilor specifice serviciului de salubrizare.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Accident pe Calea Națională din Botoșani! Șoferul vinovat era beat turtă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.