Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna martie - Vezi ordinea de zi!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna martie - Vezi ordinea de zi!

Consilierii județeni se întrunesc joi, 31 martie 2016, în ședința ordinară din luna martie a Consiliului Județean al județului Botoșani. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii suprafeţei de 4,18 mp de la etajul bunului imobil „Muzeul de Ştiinţele Naturii” situat în Dorohoi, strada A.I. Cuza nr. 43, aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Muzeului Judeţean Botoşani.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a suprafeţei de 35,00 mp aflată pe terasa superioară a clădirii Secţiei de Obstetrică - Ginecologie, str. George Enescu nr. 6, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflată în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, în vederea amplasării unei staţii de telefonie mobilă GSM.

3. Proiectde hotărâre privind aprobarea înscrierii în domeniul public al Judeţului Botoşani şi a concesionării către S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani a bunurilor care au făcut obiectul investiţiei ISPA, precum şi a modificării şi completării inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea suplimentării numărului de posturi pentru personalul neclerical angajat în unităţile ce aparţin cultelor religioase, finanţate din venituri proprii ale bugetului judeţului, destinate funcţionării unităţii de cult Mănăstirea „Sf. Nicolae” Coşula, Judeţul Botoşani.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final, pentru anul 2015, al evaluării managementului instituţiilor publice de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentelor de organizare şi funcţionare ale unor instituţii subordonate Consiliului Judeţean Botoşani.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 28 din 25.02.2016 privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani şi instituţiile publice subordonate.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de ocupare temporară a forţei de muncă din rândul şomerilor pentru judeţul Botoşani, pe anul 2016.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor intervenite în Programul obiectivelor de investiţii şi în Lista cuprinzând poziţia globală „Alte cheltuieli de investiţii” aprobate pentru anul 2016 şi a unui credit de angajament pentru acţiuni multianuale – perioada 2016 – 2017.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Master Planului pentru servicii de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Botoşani revizuit pentru faza a ll-a 2014-2020.

11. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Botoşani in Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Tragedie la Ibănești! Patru bărbați au căzut în bazinul de decantare al unei fabrici

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.