Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Audit ZDROBITOR pentru Locativa și Flutur

Audit ZDROBITOR pentru Locativa și Flutur

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

După radiografierea activității firmelor Locativa SA și Urbans Serv SA, companii ale Consiliului Local, cel mai rău a ieșit Locativa condusă de liderul PDL Cătălin Flutur.

„Poductivitatea foarte scăzută, procent scăzut de încasare a chiriilor, salarii foarte mari”, a anunțat primarul Ovidiu Portariuc despre rezultatele auditului efectuat de Price Waterhouse Coopers la Locativa. Primarul Portariuc a spus că se confruntă cu o situație halucinantă, în care municipalitatea plătește chirie pentru spațiile deținute în proprietate dar aflate în administrarea Locativa SA.

„Pentru câteva operțiuni lunare sunt 4-5 oameni care au salarii de peste 30 milioane lei vechi lunar fiecare. Mai mult, Primăria Botoșani plătește o sumă imensă ca și chirie la Locativa. Peste 1.000 de euro se plătește să funcționeze un serviciu al primăriei în spațiile primăriei, nu mi se pare corect ca din taxe și impozite să întreținem artificial o structură”, a completat primarul Portariuc.

Potrivit edilului-șef, se impune o externalizare a serviciilor atât în cazul Locativa, cât și Urban Serv, cum ar fi financiar-contabilitate sau resurse umane.

Portariuc a spus că auditul va fi prezentat presei sub formă de comunicat de presă și ca va fi transmis în următoarele zile.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani