Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
TEROARE la Oneaga! Bărbat tăiat cu cuţitul până i-au ieşit intestinele! - FOTO

TEROARE la Oneaga! Bărbat tăiat cu cuţitul până i-au ieşit intestinele! - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani

Scene sângeroase pe un câmp situat între satele Oneaga şi Vorona! Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost tăiat cu cuţitul în mai multe zone ale corpului, iar abdomenul i-a fost efectiv spântecat dintr-o parte în alta.

Costel A. deţine un teren la marginea padurii de la Oneaga, iar vineri seara a găsit mai multe oi care păşunau pe proprietatea sa. Acesta i-a cerut ciobanului să plece de pe bucată, între cei doi izbucnind un conflict.

Ciobanul a scos la un moment dat un cuţit şi l-a înfipt în bărbat fara oprire, provocându-i multiple plăgi la nivelul capului, picioarelor, dar rana cea mai gravă a suferit-o la nivelul abdomenului, intestinele ieşindu-i pe afară. Vicitma a fost injunghiata de trei ori in cap, de doua ori in zona abdomentului, de trei ori in picioare, dar si in fese.

După ce l-a măcelărit pe bărbatul de 47 de ani, ciobanul a luat-o la fugă. Cu ultimele puteri, victima s-a târât pe câmp până la prima stână, apăsând puternic cu mâinile pe abdomen, pentru ca intestinele ii ieseau afara.

Când l-au văzut plin de sânge şi abia ţinându-se pe picioare, ciobanii au sunat la 112, la faţa locului ajungând o Ambulanţă. Bărbatul a fost preluat imediat de cadrele medicale, fiind adus la Unitatea de Primire Urgenţe în stare gravă, medicii luptând să îi salveze viaţa.

Poliţiştii au reuşit să îl prindă şi pe cel care l-a înjunghiat, agresorul ajungând şi el la spital, cu o rana la mana dreapta. Acesta a povestit ca era cu oile la pascut pe terenul sau, iar cateva mioare se aflau pe terenul victimei, iar la un moment dat barbatul sfartecat cu cutitul ar fi venit si l-ar fi atacat cu un topor, moment in care agresorul a scos cutitul si l-a injunghiat.

„De la pământ ne-am certat. El a pornit scandalul. El a venit cu toporul. Eu am pus mâna să mă apăr şi am dat şi eu cu cuţitul", a spus ciobanul. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani