Mijlocaşul FC Botoşani, Ciprian Brata: „Noi nu avem nimic de pierdut ci doar de câştigat”

Mijlocaşul FC Botoşani, Ciprian Brata: „Noi nu avem nimic de pierdut ci doar de câştigat”

Mijlocaşul Ciprian Brata, unul dintre jucătorii transferaţi în această vară de FC Botoşani care a confirmat aşteptările, a declarat că gruparea locală poate câştiga meciul de sâmbătă de pe „Municipal” împotriva Stelei.

Brata a spus că are un palmares pozitiv în confurntările cu Steaua, având două remize, atât cu Severinul cât şi cu braşovenii de la Corona şi crede că a venit timpul să şi câştige împotriva roş-albaştrilor, lucru care speră să se întâmple sâmbătă.

„Este un meci destul de dificil pentru că întâlnim campioana României. Noi însă nu avem nimic de pierdut ci doar de câştigat. Îi prindem şi puţin obosiţi după meciul pe care ei l-au avut aseară cu Partizan şi trebuie să scoatem ceva din acest meci, un punct sau de ce nu, chiar trei. De preferat ar fi trei puncte. Sperăm să facem un meci bun, să reuşim să ne facem jocul şi fiecare să ne facem treaba pe posturile noastre şi să respectăm sarcinile pe care ni le trasează conducerea tehnică şi la final să ne bucurăm împreună cu suporterii. Important va fi să fim de la început agresivi şi să facem ceea ce ştim noi. Steaua este destul de greu de surprins, are jucători buni dar are şi ea problemele ei”, a declarat Ciprian Brata.

Pe de altă parte, Paul Batin elevul lui Leo Grozavu a declarat că se aşteaptă la un meci greu sâmbătă dar are convingerea că gruparea locală poate obţine cele trei puncte.

„Toate meciurile împotriva Stelei sunt grele şi cu siguranţă aşa va fi şi sâmbătă. Bineînţeles, fiecare jucător îşi doreşte să câştige împotriva echiellor din Bucureşti cum sunt Steaua, Dinamo, echipe de tradiţie. Aceste jocuri se câştigă dacă dai totul, cu sufletul, cu inima, cu dăruinţa.

Putem să surprindem Steaua prin forţa grupului. Acesta este primul lucru, să fim o familie şi să dăm totul. Am văzut meciul lor de aseară cu Partizan şi 100% ei vor veni la Botoşani obosiţi. Îi prindem bine şi înaintea jocului retur cu Partizan şi putem scoate maxim. Nu ştiu cât de serios ne vor trata. Gândirea lor este clar că vin aici să câştige, acum să vedem dacă vor şi reuşi. Eu unul nu m-aş mulţumi cu un egal pentru că ştim ce putem la momentul actual. Am înscris împotriva Stelei, am şi câştigat împotriva lor şi mi-aş dori să încriu şi să câştigăm şi meciul împotriva lor”, a declarat Paul Batin. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Veste bună pentru micii suporteri a echipei FC Botoșani

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.