Viitorul s-a impus la Botoşani - Revelaţia campionatului, învinsă de echipa Regelui

Viitorul s-a impus la Botoşani - Revelaţia campionatului, învinsă de echipa Regelui

FC Botoşani a pierdut pe teren propriu în faţa Viitorului, scor 1-2, în primul meci din etapa a opta a Ligii 1. Gazdele au jucat cu un om în minus aproximativ 40 de minute, după eliminarea lui Miron.

Fulop '39/Chiţu '13, Nimely '74
Miron a fost eliminat în minutul 52

Viitorul a deschis scorul în minutul 13, când Chiţu a preluat pasa trimisă excelent de Benzar şi a rămas singur cu Iliev, pe care l-a depăşit cu un dribling pentru a relua în poarta goală.

Istvan Fulop a restabilit egalitatea, după o acţiune dezvolatată pe partea dreaptă de Mihai Roman. Botoşani ar fi putut intra în avantaj la pauză. Astafei a trecut cu uşurinţă de Boli, dar şutul său a trecut departe de poarta apărată de Rîmniceanu.

Miron a primit al doilea galben în minutul 52, lăsându-şi echipa în inferioritate numerică, iar Viitorul a mai punctat o dată cu un sfert de oră înainte de final, când Nimely a fost scăpat din marcaj de Plămadă şi a reluat în poartă centrarea trimisă de Benzar. Fundaşul Viitorului a ajuns la patru pase de gol în acest sezon, fiind pe primul loc în Liga 1 din acest punct de vedere, alături de Cernat.

Viitorul a ultilizat cinci străini în meciul de azi, cei mai mulţi de la promovarea din 2012.

Echipele de start:

FC Botoșani: Iliev - Patache, A. Burcă, Miron, Popovici - Fulop, Vașvari, Cucu - M. Roman, Matulevicius, Astafei

Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Țîru, Boli, Mitache - Carp, Brandan - G. Iancu, Daniel Lopez, Nimely - Chițu

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.