[VIDEO][FOTO] Căldură mare, teren prost, victorie meritată obținută de FCM Dorohoi

[VIDEO][FOTO] Căldură mare, teren prost, victorie meritată obținută de FCM Dorohoi

Meciul de duminică disputat în deplasare de FCM Dorohoi în compania echipei FC Concești încheiat cu scorul de 6-1, a reprezentat un adevarat calvar atât pentru echipa din Dorohoi, cât si pentru gazde, ținând cont de calitatea inferioară a terenului (de maidan) dar și de căldura de afară, acestea influențând foarte mult calitatea a jocului.

După un început fulminant al echipei dorohoiene, surprinzător echipa gazdă FC Concești, deschide scorul în minutul 7 prin Sorin Hlușcu, profitând de o greșeală de marcaj a FCM-ului, preluând astfel conducerea pe tabela de marcaj. Asediul echipei dorohoiene a continuat și în minutul 25 se reușește egalarea prin golul înscris de Voiniciuc. Jocul bun al echipei dorohoiene a făcut ca în min. 44, tabela de marcaj să se modifice din nou, dorohoienii preluând conducerea prin golul înscris de Orășanu (Mara) în urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 de metri.

A doua repriză, meciul s-a desfășurat într-o singură direcție, echipa din Dorohoi controlând tehnic acestă repriză de la un capăt la altul, fiind vizibilă diferența de valoare și având o condiție fizică mult mai bună, marcând încă de patru ori prin Orășanu (Mara) min. 56, min. 75 și min. 86 și Bulgaru min. 72.

„A fost un meci destul de greu ținând cont de calitatea terenului, care în orice moment putea contribui decisiv atât la modificarea rezultatului cât și la accidentarea jucătorilor și mă refer aici la denivelările existente pe teren. Sunt bucuros de victorie, deoarece aceasta contribuie la consolidarea poziției a doua în clasament. Victoria de astăzi cu scorul de 6-1 spune totul”, a declarat pentru Dorohoi News, antrenorul principal al FCM Dorohoi Vespazian Colban.

Următorul meci, FCM Dorohoi îl va disputa acasă duminică 29 mai pe Stadionul Municipal din Dorohoi începând cu ora 11:00, în compania echipei AS Roma.

Sursa: DorohoiNews.ro

 

[nggallery id=12]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.