VIDEO | FCM Dorohoi în Liga a-III-a |Felicitari băieți, Felicitări FCM Dorohoi

VIDEO | FCM Dorohoi în Liga a-III-a |Felicitari băieți, Felicitări FCM Dorohoi

Dorohoienii au avut un sezon foarte bun sub conducerea antrenorului Vespazian Colban cât și al finanțatorului Victor Mihalachi, dominând autoritar Liga a-IV-a, încununând munca de un an printr-o promovare.

FCM Dorohoi a jucat pe Stadionul Tepro din Iași, cel mai important meci din ultimii 12 ani  și anume meciul de baraj, pentru promocare în Liga a-III-a cu FCM Huși caștigat cu scorul de 2-1(0-0).

Jocul în prima repriza a fost destul de echilibrat ambele echipe încercând sa joace prudent. Ocazia cea mai mare a meciului s-a consumat în minutul 18 când Mihai, scapă singur cu portarul advers dar șutează puțin pe lângă poarta ratând deschiderea scorului.

După un meci frumos cu multe faze de poartă FCM Dorohoi reușește să deschidă scorul în minutul 74 prin Leonard Orășanu aducând echipa lui Colban la un pas de Liga a-III-a. Acest lucru a durat până în minutul 90 când echipa din Huși a restabilit egalitatea. La finalul celor 90 minute de joc echipele au terminat la egalitate scor 1-1.

Au urmat cele două reprize de prelungiri în care dorohoienii au luat cu asalt poarta adversă reușind să înscrie în minutul 96 prin Mamară, după un dribling în careul celor de la Huși, el fiind și ultima schimbare facută de Colby (arma secretă) aducând atat echipa cât și suporterii dorohoieni aflați în tribune în extaz. Până la sfârșitul timpului regulamentar de joc FCM Dorohoi a reușit să-și conserve diferența de pe tabela de marcaj, meciul încheindu-se cu scorul de 2-1.

„În cele zece luni de când m-am implicat și am hotărât să fac un lucru foarte bun în sport, în Dorohoi, deoarece de 12 ani în acest oraș FCM-ul nu a mai avut ocazia să joace un meci de baraj pentru promovare în divizia C și din acești tineri, copii care erau aproape ai nimănui, am adus la cârma lor un antrenor căruia i-am dat mână liberă și prin muncă, seriozitate, disciplină și credință am reușit o mare performanță, atât sufletește pentru mine cât și pentru echipă, pentru Dorohoi. Atât eu cât și primarul Dorin Alexandrescu, prin implicare am demonstrat că Dorohoiul poate avea o echipă, dorohoienii să vină cu drag la stadion să vadă sport de performanță. Mă implic în continuare așa cum am demonstrat-o și până acum, că intr-un timp extraordinar de scurt, am reușit ca Dorohoiul, unde sunt atâția oameni minunați și de buna credință, merită să aibă o echipă în divizia „C” (Liga a-III-a)”, a declarat pentru Dorohoi News, finanțatorul FCM Dorohoi, Victor Mihalachi.

Autor: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.