Victorie spectaculoasă a dorohoienilor reuşită pe propriul teren împotriva celor de la Petrotu Roman. Răsturnare incredibilă de scor! FOTO

Victorie spectaculoasă a dorohoienilor reuşită pe propriul teren împotriva celor de la Petrotu Roman. Răsturnare incredibilă de scor! FOTO

FCM Dorohoi a întâlnit astăzi, 2 noiembrie, în cadrul etapei a X-a, a Seriei I, din Liga a III-a, pe cei de la SC Municipal Petrotub Roman. Dorohoienii au reușit o victorie spectaculorasă împotriva romanilor în faţa a aproximativ 800 de spectatori veniţi pe stadionul municipal „1 Mai” ca să încurajeze echipa.

Ritmul meciului a fost rupt chiar în minutul 1, când Ionuţ Chirilă a reuşit să deschidă scorul pentru cei de la Petrotub Roman. Romanii au rămas în atac şi au mai avut o fază importantă la poarta gazdelor în minutul 7 când şi-au dublat avantajul şi începeau să se retragă în apărare. Gazdele au încercat să reducă din avantaj însă ceide la Petrotub Roman au dominat clar prima parte a jocului. Golul cu numărul trei al partidei a fost înscris tot de oaspeţi când portarul dorohoienilor a fost prins pe picior greşit şi a fost lobat perfect de Constantin Vulpe în minutul 33. FCM Dorohoi şi-a revenit pe finalul primei reprize şi a redus din diferenţă prin Eduard Sandu care a lovit cu capul mingea centrată perfect de pe partea dreaptă în minutul 43. În ultimul minut al primei reprize a venit şi golul cu numărul doi am dorohoienilor care a venit după o lovitură liberă respinsă de zid. Scorul la pauză a fost 2-3.

În repriza secundă FCM Dorohoi a dominat la posesie şi la numărul ocaziilor de poartă. În minutul 56 Marius Doboş a reuşit un şut perfect din interiorul careului şi a readus egalarea pe tabela de marcaj. FCM Dorohoi nu s-a retras în apărare şi a continuat să pună presiune pe adversari, ratând două ocazii mari în minutele 60 şi 83. Gazdele au reuşit să întoarcă scorul în minutul 89 când Robert Grumezescu a lovit cu mingea perfect cu capul după executarea unui corner de pe partea dreaptă. Tot Robert Grumezescu a închis tabela după ce a reuşit să facă spectacol şi să mai înscrie o dată în minutul 90+4. Meciul s-a încheiat 5-3.

După această răsturnare incredibilă de scor, la sfârşitul meciului toţi spectatorii i-au aplaudat şi au strigat numele echipei „FCM Dorohoi”, atmosfera fiind extraordinară. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro - Vezi FOTO

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Obiceiuri alimentare care ne fac mai sănătoși

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.