Victorie clară obținută pe teren propriu de FCM Dorohoi  împotriva celor de la Bucovina Pojorâta

Victorie clară obținută pe teren propriu de FCM Dorohoi împotriva celor de la Bucovina Pojorâta

Victorie obținută de FCM Dorohoi în cel de-al treilea meci din play-off-ul campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a. Vineri, 2 mai 2014, FCM Dorohoi a întâlnit echipa Bucovina Pojorâta într-un meci disputat de la ora 18:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

FCM Dorohoi a intrat la joc foarte hotărât, având o posesie foarte bună, a reușit să țină Pojorâta departe de propria poartă. Meciul a fost unul sărac în ocazii de poartă, excepție făcând minutul 16, când Robert Grumezescu a șutat de la 17 metri, balonul fiind reținut de portarul oaspeților. În minutul 21, tot Grumezescu a șutat din 6 metri, după o pasă interceptată de la Eduard Sandu, reușind să deschidă scorul. Până la sfârșitul reprizei dorohoienii au stat în atac și au avut mai multe ocazii prin Mara Orășanu, Eduard Sandu și Cososchi. La pauză tabela indica 1-0.

Repriza secundă a fost începută la fel de puternic de FCM Dorohoi având mai multe ocazii mari de a-și majora avantajul. În minutul 67, dorohoienii au ratat și un penalty prin Eduard Sandu care a trimis în bară. FCM Dorohoi a făcut în continuare pressing, acest lucru dând roade în minutul 72, când Eduard Sandu a șutat, portarul a respins, dar mingea a intrat până la urmă în poartă. Prima mare ocazie a celor de la Pojorâta a venit în minutul 78, când mingea a fost scoasă de sub bară de un fundaș dorohoian după un corner executat pe poartă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.