Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victorie clară obținută pe teren propriu de FCM Dorohoi  împotriva celor de la Bucovina Pojorâta

Victorie clară obținută pe teren propriu de FCM Dorohoi împotriva celor de la Bucovina Pojorâta

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Victorie obținută de FCM Dorohoi în cel de-al treilea meci din play-off-ul campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a. Vineri, 2 mai 2014, FCM Dorohoi a întâlnit echipa Bucovina Pojorâta într-un meci disputat de la ora 18:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

FCM Dorohoi a intrat la joc foarte hotărât, având o posesie foarte bună, a reușit să țină Pojorâta departe de propria poartă. Meciul a fost unul sărac în ocazii de poartă, excepție făcând minutul 16, când Robert Grumezescu a șutat de la 17 metri, balonul fiind reținut de portarul oaspeților. În minutul 21, tot Grumezescu a șutat din 6 metri, după o pasă interceptată de la Eduard Sandu, reușind să deschidă scorul. Până la sfârșitul reprizei dorohoienii au stat în atac și au avut mai multe ocazii prin Mara Orășanu, Eduard Sandu și Cososchi. La pauză tabela indica 1-0.

Repriza secundă a fost începută la fel de puternic de FCM Dorohoi având mai multe ocazii mari de a-și majora avantajul. În minutul 67, dorohoienii au ratat și un penalty prin Eduard Sandu care a trimis în bară. FCM Dorohoi a făcut în continuare pressing, acest lucru dând roade în minutul 72, când Eduard Sandu a șutat, portarul a respins, dar mingea a intrat până la urmă în poartă. Prima mare ocazie a celor de la Pojorâta a venit în minutul 78, când mingea a fost scoasă de sub bară de un fundaș dorohoian după un corner executat pe poartă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani