Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victor Mihalachi renunţă la Dorohoi, dar nu dă vreun semn că s-ar muta la Suceava

Victor Mihalachi renunţă la Dorohoi, dar nu dă vreun semn că s-ar muta la Suceava

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Vara aceasta au existat tatonări timide între conducerea Rapidului şi omul de afaceri  Victor Mihalachi având drept scop cooptarea patronului de la FCM Dorohoi în acţionariatul grupării sucevene. La început se părea că există şanse să se ajungă la un numitor comun, mai ales că Victor Mihalachi s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost ajutat atât cât ar fi sperat de către autorităţile locale din Dorohoi în sprijinirea divizionarei secunde din judeţul vecin. Discuţiile dintre cele două părţi au bătut însă pasul pe loc, astfel că „alb-vişiniii” au reînceput pregătirile în formula de conducere tehnică şi administrativă deja consacrată.

Nu la fel de aşezate par însă lucrurile la Dorohoi. Sunt semne tot mai clare că Victor Mihalachi doreşte să se retragă definitiv de la echipă, motiv pentru care formaţia antrenată de Vespazian Colban nici nu s-a înscris în ediţia viitoare a Ligii secunde, termenul limită pentru această operaţiune urmând să expire astăzi, la prânz.

„În proporţie foarte mare, echipa se va desfiinţa. Primăria a susţinut echipa doar cu baza sportivă. De restul se ocupa finanţatorul Victor Mihalachi. Din discuţiile cu dânsul nu ne-a reproşat nimic nouă, staffului şi jucătorilor. Aştepta mai mult ajutor din partea autorităţilor. Singur nu mai poate susţine echipa şi a luat hotărârea să o desfiinţeze. Ştiu de discuţiile cu Suceava, dar decizia este a domnului Mihalachi. E clar că FCM Dorohoi nu o să mai existe. A fost o echipă frumoasă, cu promovări de la liga a patra până la liga a doua. Din păcate s-a ajuns la final. Noi suntem supăraţi că nu am fost anunţaţi din timp de această decizie, poate aveam şi noi posibilitatea să ne găsim alte echipe. Mai bine ni se spunea de la finalul sezonului trecut că nu se mai continuă, nu că e un proiect frumos, care va merge mai departe”, a declarat Vespazian Colban în emisiunea „Fotbal la matineu”, de la radio Sport Total FM.

Sursa: Monitorul de Suceava


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani