Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Eu sunt vinovat de această înfrângere” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Eu sunt vinovat de această înfrângere” - VIDEO

Imediat după finalul partidei dintre FCM Dorohoi și Cetatea Târgu Neamț, finanțatorul echipei FCM Dorohoi și-a asumat eșecul de pe teren propriu.

Victor Mihalachi nu a vrut să acuze arbitrajul, iar ca vinovat de această înfrângere s-a declarat chiar el. „Când echipa câştigă eu sunt sus, acum, dacă am pierdut, ce să spun, eu sunt vinovat. Şi la victorie şi la înfrângere eu sunt responsabil.”, a declarat Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Acesta nu crede că eliminarea antrenorilor constituie o piedică pentru echipă în perspectiva meciurilor ce vor urma. „Poate să fie şi în avion antrenorul, dacă ştie să pună jucătorii în teren este ok. Nu contează unde stă antrenorul, pentru că nu trebuie să ţipi ca să-i spui unui fotbalist ce să facă, el trebuie să ştie”, a declarat Victor Mihalachi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.