Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Am crezut în victorie şi cred în continuare în echipă”

Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Am crezut în victorie şi cred în continuare în echipă”

La finalul meciului Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, a sărbătorit în vestiar, alături de jucători, calificarea din Cupa României.

Acesta a precizat că deși echipa este una modestă la bani, jucătorii vor primi o primă consistentă pentru efortul depus.

„Noi suntem modeşti la bani şi foarte buni la fotbal. Va fi o primă foarte consistentă pentru efortul depus şi pentru a merge mai departe. Am crezut în victorie şi cred în continuare în echipă. Am luat echipa din liga a IV-a unde erau şapte fotbalişti şi jucau pentru o bere, l-am adus pe Vespazian Colban care nu a antrenat o zi şi se vede ce facem. Uşor, uşor punem câte o cărămidă, nu ne grăbim, nu aruncăm cu banii. Eu cred că prin muncă și dăruire vom învinge şi o echipă de Liga I pentru că în acest moment nivelul Ligii I este în declin.”, a declarat Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi. Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.