Vezi ce a declarat Leo Grozavu despre meciul pe care-l vor juca botoșănenii cu Oțelul Galați!

Vezi ce a declarat Leo Grozavu despre meciul pe care-l vor juca botoșănenii cu Oțelul Galați!

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat vineri, 15 august 2014, în cadrul unei conferinţe de presă că partida de duminică de la Galaţi va fi foarte dificilă pentru elevii săi și că în fotbal echipa cea mai bună își arată valoarea doar pe teren, la momentul jocului.

„Avem un singur joc pe care l-am pregătit, cel de la Galați, meci important ca toate celelalte. Va fi o partidă dificilă prin prisma faptului că avem de recuperat puncte la adevăr, știm cu toții că nici echipa de la Galați nu a început bine campionatul dar sunt în revenire, au obținut un punct în ultimul lor joc care a dătător de moral pentru ei, mai mult ca sigur ne așteaptă o partidă dificilă. Tocmai ce există pericolul ca noi să intrăm puțin mai relaxați. Dacă vom trata meciul cât se poate de serios sigur că la final putem fi siguri că vom fi cei care ne vom bucura. Dacă vom trata jocul serios, avem șanse, dacă nu, atunci avem o mare problemă”, a declarat Leo Grozavu, antrenor principal FC Botoșani.

Partida dintre Oţelul şi FC Botoşani, meci care se va disputa în cadrul etapei a IV-a a Ligii I va avea loc duminică de la ora 19:00, jocul urmând a fi transmis în  direct atât pe Dolce Sport 1 cât şi pe Look Plus.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.