Veste bombă despre Simona Halep. Bunica sa a dezvăluit cu cine se va mărita sportiva

Veste bombă despre Simona Halep. Bunica sa a dezvăluit cu cine se va mărita sportiva

Dar se pare că şi plan profesional, tenismena o duce foarte bine. Bunica acesteia a oferit mai multe detalii despre bărbatul care urmează să-i fie soţ, un personaj destul de interesant.

Bunica acesteia a vorbit cu reporterii de la ziarul Libertatea şi a dezvăluit acestora câteva detalii despre viitorul tenismenei. Fără nicio urmă de neîncredere, bunica tenismenei a recunoscut relaţia dintre nepoata sa şi fiul lui Teia Sponte dar şi faptul că cei doi ar avea planuri mari pentru viitor.

Simona Halep (pentru că aşa o cheamă şi pe bunica tenismenei, cea de la care campioana chiar are numele) a început declaraţiile despre nepoata sa chiar de când aceasta era mică. Se pare că tenismena iubea acesta sport încă de când era mică, nelipsindu-i mingea de tenis nici atunci când pleca în vacanţă la bunici. Sursa: Evz.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.