Vespazian Colban, antrenor FCM Dorohoi: „Acest meci ne dă speranță pentru începerea campionatului” - VIDEO

Vespazian Colban, antrenor FCM Dorohoi: „Acest meci ne dă speranță pentru începerea campionatului” - VIDEO

În urma victoriei obținută de FCM Dorohoi și implicit a calificării în Faza a V-a a Cupei României Timișoreana, Vezpazian Colban, antrenorul principal, s-a declarat mulțumit de prestația echipei și își dorește un parcurs la fel de bun și în startul noului campionat.

„Acest meci ne dă speranță pentru începerea campionatului. A fost un meci reușit, cu o echipă de nivel superior, care chiar dacă au probleme financiare, au jucători de valoare care în momentul în care intră în teren, uită de aceste probleme. Această victorie este cea mai importantă pentru că ne va reda încrederea. În fotbal este o vorbă: „Victoriile aduc victorii”, mai ales acum, că este început de campionat și avem un meci destul de greu la Târgu Neamț unde sperăm să începem bine și campionatul. Rămâne de văzut cum ne recuperăm după jocul de astăzi, ținând cont că jucăm vineri, dar vom încerca să ne refacem 100% pentru acest meci.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Droohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.