Valeriu Iftime: „Sunt mai buni ca noi, a fost prea mare diferenţa de valoare”

Valeriu Iftime: „Sunt mai buni ca noi, a fost prea mare diferenţa de valoare”

Valeriu Iftime finanţatorul FC Botoşani a declarat după meci că cele nouă absenţe cauzate de accidentările jucătorilor Fulop, Bordeianu, Danci, Ngadeu, Quenten, Batin şi Croitoru dar şi de neligitimarea lui Neziri şi Cardozo au cântărit greu în confruntarea cu Legia.

„Dacă erau apţi toţi, ne băteam de la egal la egal cu Legia Varşovia. Din păcate, după acest meci eu nu am ce să mai vorbesc. Ne-a găurit prea tare Andrei Cordoş în prima repriză. Au fost trei greşeli din care au ieşit două goluri. A fost prea mare diferenţa de valoare și nu aş vrea însă să fim acum prea plângăcioşi, dar sunt mai buni ca noi. Aveam o şansă, doar dacă eram perfecţi. Nu trebuie să ne plângem, dar îmi pare rău că am ieşit prea şifonaţi din dubla aceasta”, a declarat Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Leo Grozavu: „Legia a fost mai experimentată. Noi am făcut niște greşeli copilăreşti”

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.