Valeriu Iftime: „Nu am fost mai buni ca ei, nu au fost mai buni ca noi, anti-fotbal ei, fotbal prost noi”

Valeriu Iftime: „Nu am fost mai buni ca ei, nu au fost mai buni ca noi, anti-fotbal ei, fotbal prost noi”

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani a pus victoria din această seară în faţa CSMS Iaşi doar pe seama zodiei norocului, taxând prestaţia lamentabilă a celor două echipe.

„Sper doar în minuni, la cum am jucat noi azi și la cum a jucat și Iași. Nu am fost mai buni ca ei, nu au fost mai buni ca noi, anti-fotbal ei, fotbal prost noi. Ei trebuiau să ia odată bătaie pentru că sunt o echipă incomodă, care nu joacă fotbal din nefericire pentru ei, știu să își gestioneze  foarte bine fazele. Noi dacă aveam în prima repriză un atacant bun acolo în față părerea mea este că am fi putut face mai mult.

Poate cea mai importantă este starea asta care ne-o dă victoria asta, nu suntem blestemați, faptul că suntem norocoși, adică nu îți vine să crezi când cineva vrea să îți dea un 11 metri, serios, te simți extrem de fericit…a trecut glonțul pe la ureche, acum pe bune, cine putea să facă un asemenea 11 metri? În orice caz cred că ne-a măsurat și ne-a dat ceea ce meritam, un pic de șansă pentru că am avut numeroase neșanse. Arbitrul așa puțin fricos, dar s-a pus presiune încă dinainte de meci. Adică a fost o fază la Martinus și a spus că a fost fault, dar asta e. Sper să mai facem victorii, sper să se îndeplinească ceea ce pregătește Leo de atâta timp pentru că probabil îți trebuie o ecuație să scoți punctele.

Astăzi am jucat și noi și ei un fotbal așa de căldură mare, la un moment dat mi se părea că parcă nici ai noștri nu mai puteau. Dar puține veleități fotbalistice, în afară de Cabrera pe care se vede că l-a trimis D-zeu la noi. Și Iliev care a pisica noastră, avem portar. Iliev ne-a scos două puncte că un egal făceam oricum și două ne-a dat el, extraordinar, e portar. Și-a făcut treaba. Asta e cel mai important, am bătut liderul, adică avem trei lucruri importante, am bătut liderul, am câștigat derby-ul Moldovei și am obținut și trei puncte. Câte lucruri se pot scoate din 11 metri, dintr-un fotbalist care i-a luat D-zeu mințile și ni le-a dat nouă, căpitanul echipei. Dar chiar e mâna Domnului în sănătatea clubului nostru. Am avut noroc cu carul pentru că am avut și foarte mult ghinion, numai la meciul cu Steaua cât de bine am jucat și cât de mult ghinion am avut. Este o victorie de moment și avem nevoie de mai mult, avem nevoie de meciuri care să ne arate că suntem fotbaliști, avem nevoie de confirmarea că echipa funcționează. Deocamdată este o victorie de moment care este bună mai ales pentru staff-ul tehnic pentru că dacă ferească D-zeu era 0 – 0 sau 1 – 0, nimeni nu se putea lupta cu presa sau cu publicul”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani.

Stirea anterioara

Prognoza meteo pentru două săptămâni: canicula persistă. Când vin ploile

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.