Valeriu Iftime: “Fotbalul pare greu pentru Leo şi echipa lui. Îi lăsăm să vedem cât se pot face de râs”

Valeriu Iftime: “Fotbalul pare greu pentru Leo şi echipa lui. Îi lăsăm să vedem cât se pot face de râs”

“Dacă Leo nu îşi dă demisia, noi mai aşteptăm. Astăzi am jucat prost, ceva nu e în regulă cu o parte din fotbalişti. Roman parcă e de lut, Dimitrov a făcut tot dar numai ce trebuia să facă nu a făcut, Cucu face o greşeală prostească. Astăzi au jucat Cabrera, Iliev şi Gabi Vaşvari dar nu poţi juca fotbal în trei oameni. E greu de luat o decizie la cald. Prima dată ar trebui să ne apucăm de altceva pentru că fotbalul pare greu pentru Leo şi echipa lui. Este o tensiune pe care din păcate Leo nu poate să o dezamoseze. Eu vreau să lucrez cu Leo dar nu ştiu în ce măsură reuşeşte el să scoată ceva din nimic. La ora actuală nu avem niciun fundaş central şi nici fundaş stânga. Martinus este o dezamăgire cruntă. Am avut o discuţie cu el şi credeam că face ceva”, a declarat Valeriu Iftime petru Botoşani Online.

“Trebuie să-mi spună cineva ce transferuri să fac. Eu ştiu cum se antrenează Dimitrov. Îi lăsăm să vedem cât se pot face de râs. La cum jucăm noi, eu mă tem că ne bate o echipă de divizia B. În atac nu putem face nimic. Domnul Dan Roman este de lut. Mâine o să am o discuţie cu Leo”, a adăugat finanţatorul clubului FC Botoşani.

Stirea anterioara

25 de femei din judeţul Botoşani - Promotori în prevenirea şi combaterea violenţei domestice şi a traficului de persoane

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.