Turul Ciclist al României ajunge și în acest an la Botoşani

Turul Ciclist al României ajunge și în acest an la Botoşani

Primăria Botoşani va contribui cu 25.000 lei la organizarea Turului Ciclist al României. Ca şi anul trecut, startul marii competiţii va fi dat la Constanţa, iar caravana ciclistă va ajunge la Botoşani pe 4 iunie, în jurul orelor 17,00.

Este cel de-al şaptelea an consecutiv în care Turul Ciclist al României trece prin Botoşani.

Săptămâna aceasta vom avea întâlnire cu cei de la Federaţia Română de Ciclism şi cu siguranţă vom stabili toate detaliile. Vom face toate demersurile pentru ca etapa care cuprinde Botoşaniul să se desfăşoare fără niciun fel de incident, să plece toată lumea mulţumită, pentru că Botoşaniul a devenit un punct important pe harta României, inclusiv la Turul Ciclist“, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.