Turneu naţional de tenis organizat la Botoşani

Turneu naţional de tenis organizat la Botoşani

Municipiul Botoşani găzduieşte în aceste zile un turneu de tenis de câmp la care participă sportivi de la mai multe cluburi din ţară. Turneul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani.

Mihai Şoldănescu, preşedintele Clubului Sportiv Sănătatea a spus că participarea a fost mai scăzută la această competiţie din cauza faptului că în această perioadă sunt organizate şi alte turnee în ţară.

„De peste 20 de ani, la Botoşani se organizează turnee de talie naţională şi înscrise în calendarul Federaţiei Române de Tenis. Anul acesta organizăm a XIII-a ediţie a Memorialului Cristian Pişta Enăşescu pentru copii de 8-14 ani. Anul acesta avem 37 de sportivi. Faţă de anul trecut avem o participare mai slabă deoarece coincide cu Campionatul Naţional la 12 ani”, a spus Mihai Şoldănescu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

A început Săptămâna Patimilor! Este total interzis în Lunea Mare! Cele mai importante tradiții

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.