Superamicalul Dinamo – Barcelona de pe 11 august ar putea fi blocat de Digi

Superamicalul Dinamo – Barcelona de pe 11 august ar putea fi blocat de Digi

Cel mai tare amical al anului e în pericol să nu se mai dispute din cauza unui conflict izbucnit în culise.

Televiziunea DigiSport a avertizat LPF că nu va plăti a doua tranşă din drepturile TV pentru sezonul viitor în cazul în care partida de campionat Dinamo – Rapid nu se va disputa conform programării iniţiale, adică exact în week-endul 10-12 august în care roş-albii ar trebui să susţină testul cu Messi & Co. Prima tranşă a fost virată în urmă cu aproape două săptămîni.

Sursele GSP.ro susţin că Dumitru Dragomir va apela la boss-ul lui Dinamo, Nicolae Badea, pentru ca totuşi proiectul Barcelona să nu pice. Preşedintele LPF vrea ca Badea să ajungă la un acord cu DigiSport printr-o negociere directă cu reprezentanţii televiziunii, scrie gazetabt.

Superamicalul Dinamo – Barcelona este programat pe 11 august, pe Naţional Arena ar urma să fie televizat de Dolce Sport. Deja se ştiu preţurile biletelor, iar Barca a confirmat pe site-ul oficial că la acea dată are programată o partidă de verificare.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.