Situaţie dramatică pentru Gică Hagi

Situaţie dramatică pentru Gică Hagi

Gică Hagi se afla intr-o situatie dramatica dupa ce echipa pe care o patroneaza, Viitorul Constanţa, se apropie tot mai mult de retrogradarea in Liga a II-a.

Gica Hagi spera ca Viitorul, care a ajuns pe locul 16 după înfrângerea de la Tg. Jiu, scor 1-4 cu Pandurii, sa se salveze de la retrogradare in acest final de sezon.

„Am venit increzatori si daca am fi jucat ca in prima repriza, era altceva. Incercam sa ne salvam, incercam sa ne facem treaba, urmeaza meciuri importante. Mai avem patru etape decisive, in care o sa ne batem sa luam cat mai multe puncte si sa ramanem in Liga I", a spus Gica Hagi dupa meciul de la Targu Jiu.

Gloria Bistrita este deja retrogradata, astfel ca pentru a evita celelalte trei pozitii ce duc in Liga a II-a se lupta patru echipe: CSMS Iasi, Viitorul Constanta, CS Severin si Concordia Chiajna.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 1.600 de lei pentru transportatorii de persoane

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.