Simona Halep se retrage de la Miami, Charleston și Billie Jean King Cup din cauza unei rupturi musculare

Simona Halep se retrage de la Miami, Charleston și Billie Jean King Cup din cauza unei rupturi musculare

Simona Halep a anunţat joi că s-a accidentat şi se retrage din turneul WTA 1.000 de la Miami, dar şi de la cel de la Charleston, unde își anunțase prezența în premieră, precum şi din meciul pe care România îl va disputa împotriva Poloniei în Billie Jean King Cup.

„Salut. În timp ce mă antrenam la Miami, ieri, am simţit o durere ascuţită la piciorul stâng. Mă chinuia o problemă la coapsă din semifinala de la Indian Wells, dar speram să mă simt mai bine, însă RMN-ul făcut noaptea trecută a arătat, din nefericire, o ruptură musculară”, a anunțat Simona Halep într-o postare pe Facebook.

„Corpul meu are nevoie să se vindece şi astfel, voi lipsi de pe teren timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că am avut de luat decizia foarte dificilă de a mă retrage de la Miami, Charleston şi Fed Cup (fostul nume al competiţiei Billie Jean King Cup - n.r.). Deşi este o veste care dezamăgeşte, îmi păstrez încrederea din acest debut de an bun şi sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură. Vă mulţumesc pentru susţinerea continuă, printre suişuri şi coborâşuri, Simo”, și-a încheiat postarea, adresându-se fanilor, fostul lider mondial.

Simona Halep (30 ani, locul 19 WTA) urma să joace joi noapte contra australiencei Daria Saville (fostă Gavrilova) în turul al doilea la Miami Open.

Simona Halep fusese nominalizată de căpitanul nejucător Horia Tecău și în echipa României, alături de Irina Begu, Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, pentru întâlnirea cu Polonia, programată la Radom, în perioada 15-16 aprilie, în calificările competiţiei Billie Jean King Cup, scrie Agerpres.

Anul trecut, Simona Halep a stat câteva luni departe de competiții după ce a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, în mai, în timpul primului meci susținut la turneul de la Roma. Sportiva a încheiat anul fără niciun titlu, ceea ce a costat-o și ieșirea din top 10 WTA, pentru prima oară după 7 ani și jumătate. Sursa: digi24.ro
 

Stirea anterioara

Soluții pentru a combate albirea și îmbătrânirea prematură a părului

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.