Semifinalele Cupei României: Dinamo - FC Steaua București, ASA Tg. Mureș - CFR Cluj

Semifinalele Cupei României: Dinamo - FC Steaua București, ASA Tg. Mureș - CFR Cluj

Semifinalele Cupei Romaniei sunt in direct la ProTV, pe 3 martie si 21 aprilie. Dinamo - Steaua prima semifinala, iar ASA - CFR a doua semifinala. Turul este pe 3 martie iar returul pe 21 aprilie.

FRF a stabilit urnele pentru tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei. Echipele au pastrat aceeasi ordine ca in saisprezecimi, adiica Steaua, CFR si ASA in urna A si Dinamo singura echipa din urna B. In aceste conditii, un meci intre Steaua si Dinamo este posibil, la fel ca si un derby al Ardealului intre CFR si ASA.

URNA A
1. Steaua
2. ASA Targu Mures
3. CFR

URNA B
1. Dinamo

Semifinalele se vor disputa in sistem tur-retur. Sursa: sport.ro

Stirea anterioara

Cristi Borcea a decis cu cine vrea să rămână. Milionarul a ales între Alina şi Pelinel

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.