Se dau BANI! Vouchere pentru sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanţă

Se dau BANI! Vouchere pentru sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanţă

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani anunță structurile sportive cu personalitate juridica de pe raza de competență a județului Botoșani deschiderea Programului de Sprijin a Sportului de Performanță prin acordarea de vouchere în valoare de 300 RON pentru încurajarea și sprijinirea copiilor născuți în perioada 1 ianuarie 2005 - 31 decembrie 2014 care nu au mai fost legitimați la un club sportiv, în vederea practicării sportului de performanță.

Documentele privind înscrierea clubului și a sportivilor se pot descărca atât de pe site-ul mts.ro cat si de pe site-ul direcției județene de sport și tineret Botoșani e-tineretbotosani.ro in sectiunea Comunicari Sport.

Ajutorul financiar se asigură de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Tineretului și Sportului de la capitolul 68 01 asigurări și asistență socială.

Voucherele se distribuie de către Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret prin cluburile sportive la care s-au legitimat sportivii prevăzuti mai sus.

Stirea anterioara

Șase ACȚIUNI ale polițiștilor botoșăneni pentru verificarea măsurilor impuse în contextul STĂRII DE ALERTĂ

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.