România, eliminată dramatic de la Mondiale

România, eliminată dramatic de la Mondiale

Echipa naţională feminină a cedat în optimile de finală în faţa selecţionatei Poloniei.

După un start de meci echilibrat, tricolorele au reuşit să se desprindă treptat pe tabelă, în special datorită reuşitele Cristinei Neagu, care a marcat zece goluri cu Polonia.

România avea patru goluri avans la pauză, iar pronosticurile dinaintea meciului - care o dădeau mare favorită - păreau că se vor îndeplini.

Echipa lui Gheorghe Tadici a ţinut un tampon de trei-patru goluri şi în mare parte din repriza secundă, iar cu zece minute înainte de finalul partidei, tricolorele conduceau cu 26-22.

A fost momentul în care ceva s-a rupt pentru românce. Polonia a marcat gol după gol, iar când mai erau două minute din timpul regulamentar de joc, România era condusă cu 29-26! Tricolorele nu au reuşit să mai schimbe ceva până la final, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 31-29.

Este un final trist pentru echipa României, care a arătat în meciul cu Ungaria, câştigat spectaculos în faza grupelor, că are potenţialul necesar să emită pretenţii la locurile fruntaşe.

Tricolorele nu şi-au îndeplinit obiectivul propus la Campionatele Mondiale din Serbia, care era o clasare în primele opt echipe.

Polonia va întâlni vice-campioana mondială Franţa în "sferturi", selecţionata din Hexagon învingând clar Japonia.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.