Remiză obținută de FC Botoșani împotriva celor de la Dinamo

Remiză obținută de FC Botoșani împotriva celor de la Dinamo

FC Botoșani a disputat vineri de la ora 21.00 partida din etapa a 3-a a Ligii 1 dintre Dinamo București și FC Botoșani. Elevii lui Marius Croitoru au făcut un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Prima șansă importantă a meciului a avut loc în minutul 21, atunci când Gonzalez a centrat, iar mingea reluată cu capul de Sorescu a ajuns in bară. FC Botoșani deschidea scorul în minutul 37. Babunski îi trimite lui Ofosu, care îi trimite mai departe lui Askovski, care scapă mingea spre Isma Lopez, spaniolul trimițând în propria poartă.

În minutul 70, Dinamo egalează prin Borja Valle care a marcat de la aproape 60 de metri. Trei minute mai târziu, Nemec este aproape de a aduce pe Dinamo în avantaj. În prelungirile meciului, Cascini primește al doilea cartonaș galben și este eliminat. Partida se încheie cu scorul de 1-1 iar FC Botoșani obține un punct pe terenul dinamoviștilor.

Următoarea partidă pentru botoșăneni va fi joi, 17 septembrie, de la ora 18.45 contra formației KF Shkedija în turul 2 preliminar al Europa League, meci ce se va disputa fără spectatori pe Municipalul botoșănean.

Stirea anterioara

Copil de nouă ani, lovit în plin de o mașină în Botoșani

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.