Remiză albă terminată cu cartonașe roșii: FCM Dorohoi – Rapid CFR Suceava 0-0 - FOTO

Remiză albă terminată cu cartonașe roșii: FCM Dorohoi – Rapid CFR Suceava 0-0 - FOTO

FCM Dorohoi a remizat, scor 0-0, într-un meci ce a contat pentru cea de-a XIII-a etapă a Ligii a II-a. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la Rapid CFR Suceava sâmbătă, 15 noiembrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi componența echipelor de start:

FCM Dorohoi: Prisacă, Cososchi, Atudorei, Grumezescu, Vrabie (cpt.), Ed. Sandu, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Stancoschi, Barabaş.

Rapid CFR Suceava: Rohetki, D. Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin (cpt.), Gheorghiciuc, G. Apostol, Sfrijan, Cerlincă, M. Negru, M. Matei.

Prima repriză a fost una echilibrată. Dorohoienii au început bine partida şi în minutul 5 puteau deschide scorul dar Grumezescu nu reuşeşte să împingă mingea în poartă din şase metri după care Natanel trimite în plasa laterală. Elevii lui Colban au continuat să joace deschis şi şi-au mai creat câteva oportunităţi de a marca la poarta lui Rohetki dar Edi Sandu şi Grumezescu au fost mult prea egoişti. De partea cealaltă, Rapid CFR Suceava a avut o mare ocazie în minutul 29 când Cerlică a trimis în bară.

Repriza secundă a fost începută mai bine de oaspeţi dar prima ocazie a aparţinut gazdelor. Edi Sandu a luat o acţiune pe cont-propriu dar nu reuşeşte să-l învingă pe Rohetki cu un şut din marginea careului. În minutul 63 Edi Sandu are o mare ocazie de gol. Atacantul dorohoian a scăpat pe contraatac, a şutat de la 18 metri  dar Rohetki a reuşit să prindă fără probleme. Nouă minute mai târziu, acelaşi Edi Sandu centrează de pe stânga dar Grumuzescu nu reuşeşte să împingă mingea în poartă din şase metri. Oapeţii au replicat în minutul 76 prin Apostol care a şutat de la 25 de metri dar Prisacă a prins fără probleme. Pe finalul partidei, gazdele au făcut pasul înapoi în încercarea de a menţine rezultatul. În minutul 90, FCM Dorohoi are şansa golului dar Edi Sandu trimite slab din lovitură liberă de la 20 de metri iar Rohetki prinde. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0 dar imediat după fluierul final s-au încins spiritele iar centralul partidei a acordat două cartonaşe roşii. Este vorba de Sumanariu şi Mateiuc.

În tribune, pe lângă cei aproximativ 300 de spectatori a fost prezent și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO! Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.