REACTII | SFAITER: “Ma bucur ca am ajuns la 4 meciuri fara infrangere”.| IFTIME: “E bine ca am marcat 2 goluri! Nu mai pierdem pana la final”

REACTII | SFAITER: “Ma bucur ca am ajuns la 4 meciuri fara infrangere”.| IFTIME: “E bine ca am marcat 2 goluri! Nu mai pierdem pana la final”

VALERIU IFTIME E MULTUMIT

“E bine ca am marcat 2 goluri, insa era mai bine daca castigam”

„E bine că am marcat două goluri. Până la urmă un punct în deplasare e un rezultat bun. Important este că avem patru meciuri fără înfrângeri.

Finantatorul fanionului crede ca nu mai pierdem pana la final.

Acasă nu cred că vom pierde cele două jocuri chiar dacă întâlnim pe Chiajna şi Tulcea iar în deplasare nu vom pierde la Steaua II. Rezultatul nu este chiar atât de bun pentru echipă deoarece puteam fi la egalitate de puncte cu Dunărea Galaţi şi creşteau şansele de îndeplinire a obiectivului”, a declarat  Valeriu Iftime, pentru BTonline.ro

_____________

Cornel Sfaiter e bucuros ca am ajuns la 4 meciuri fara infrangere.

“E foarte bine că am ajuns la patru meciuri fără înfrângere şi sunt convins că până la final nu mai pierdem niciun joc. E bun rezultatul de la Buzău dar cred că puteam obţine mai mult din acest meci mai ales că ne-am dat autogol. Important este să învingem vineri pe Chiajna şi avem şanse mari să ne îndeplinim obiectivul, a spus Cornel Şfaiţer.

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.