Reacţia şocantă a lui Gigi Becali, după meci. Cum explică eşecul după meciul cu Partizan

Reacţia şocantă a lui Gigi Becali, după meci. Cum explică eşecul după meciul cu Partizan

Steaua a fost eliminată din Liga Campionilor. Trupa lui Mirel Rădoi a pierdut cu 4-2 la Belgrad, după ce la pauză a condus cu 2-1. Paul Papp a făcut un meci dezastruos. Varela a fost eliminat după ce Papp greşise. Acelaşi fundaş român a deviat decisiv şutul de 2-2 al sârbilor. Stelei i-a mai rămas acum play-off-ul din Europa League.

Gigi Becali a aruncat ratarea calificării pe problemele financiare din forbalul românesc.

„Nu mă apuc acum să bag milioane de euro la Steaua. Nu mă obligă nimeni să bag bani la Steaua. Alibec şi De Amorim sunt subiecte închise. Nu dau 1,4 milioane de euro pe ei.

Pe Sânmărtean şi Szukala nu-i aduc înapoi la Steaua. După război, mulţi viteji se arată. Am ajuns în formula asta şi este doar o minune a lui Dumnezeu. N-ai cum să rezişti în fotbal. Trebuie să bagi milionul de euro pe lună în echipă.

Ce bani a scos Steaua din bilete? În Anglia se scot milioane de euro din bilete, iar la Steaua numai 100.000 de euro. Vorbim de preţul biletului, nu de numărul spectatorilor. Până acum, am făcut minuni la Steaua.

Vreţi să am emoţii cu Steaua - Dinamo? Batem cu 25-0. Mai râdem, mai glumim, că doar nu m-am schimbat cu totul. Deci, 25-0 cu Dinamo", a spus Gigi Becali la Digisport.

Stirea anterioara

Toată lumea o ştie pe Mihaela Rădulescu, dar uite cum arată mama ei

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.