Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Reacţia şocantă a lui Gigi Becali, după meci. Cum explică eşecul după meciul cu Partizan

Reacţia şocantă a lui Gigi Becali, după meci. Cum explică eşecul după meciul cu Partizan

Categorie : Sport

Steaua a fost eliminată din Liga Campionilor. Trupa lui Mirel Rădoi a pierdut cu 4-2 la Belgrad, după ce la pauză a condus cu 2-1. Paul Papp a făcut un meci dezastruos. Varela a fost eliminat după ce Papp greşise. Acelaşi fundaş român a deviat decisiv şutul de 2-2 al sârbilor. Stelei i-a mai rămas acum play-off-ul din Europa League.

Gigi Becali a aruncat ratarea calificării pe problemele financiare din forbalul românesc.

„Nu mă apuc acum să bag milioane de euro la Steaua. Nu mă obligă nimeni să bag bani la Steaua. Alibec şi De Amorim sunt subiecte închise. Nu dau 1,4 milioane de euro pe ei.

Pe Sânmărtean şi Szukala nu-i aduc înapoi la Steaua. După război, mulţi viteji se arată. Am ajuns în formula asta şi este doar o minune a lui Dumnezeu. N-ai cum să rezişti în fotbal. Trebuie să bagi milionul de euro pe lună în echipă.

Ce bani a scos Steaua din bilete? În Anglia se scot milioane de euro din bilete, iar la Steaua numai 100.000 de euro. Vorbim de preţul biletului, nu de numărul spectatorilor. Până acum, am făcut minuni la Steaua.

Vreţi să am emoţii cu Steaua - Dinamo? Batem cu 25-0. Mai râdem, mai glumim, că doar nu m-am schimbat cu totul. Deci, 25-0 cu Dinamo", a spus Gigi Becali la Digisport.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani