Rapid – FC Botoșani 1-1. Giuleștenii ratează o bună oportunitate de a se apropia de podium

Rapid – FC Botoșani 1-1. Giuleștenii ratează o bună oportunitate de a se apropia de podium

Ultimul meci din acest an jucat pe Arena Naţională s-a terminat indecis, scor 1-1. Rapid şi FC Botoşani s-au neutralizat, într-un duel foarte aprig pentru play-off.
 
Giuleştenii, fără o serie de jucători de bază, au început mai bine partida, iar eforturile le-au fost răsplătite prin reuşita de senzaţie semnată de Marzouk. Marocanul a deschis scorul în minutul 34, cu un șut imparabil de la peste 20 de metri. În actul secund, botoșănenii au ieșit mai mult la atac și au restabilit egalitatea din minutul 52, prin Târcovanu, care a marcat cu o lovitură de cap.

Suspendat pentru acest meci, antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, a reușit totuși să gestioneze bine cele 10 absențe din echipa Rapidului, iar pe final a aruncat în luptă mai mulţi tineri. Ei au reuşit să menţină scorul de pe tabelă şi astfel echipa de sub Podul Grant bifează un punct important.
 
FC Botoşani ocupă poziţia a patra, cu 34 de puncte, în timp ce Rapid este pe 6, cu 32 de puncte. Între cele două adversare de sâmbătă, pe locul 5, este Universitatea Craiova, cu 32 de puncte. Ambele formaţii mai au serios de tras pentru a-şi asigura un loc de play-off.

Stirea anterioara

ATENȚIE! Deficitul de magneziu produce simptome uşor de confundat cu alte afecţiuni

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.