Rapid are un nou antrenor. Cine va antrena echipa în acest sezon

Rapid are un nou antrenor. Cine va antrena echipa în acest sezon

Tehnicianul Florin Marin a declarat, vineri seară, că a semnat un contract pe un sezon pentru funcţia de antrenor al echipei Rapid, el având ca obiectiv promovarea în prima ligă.

 „Am terminat negocierile. Am ajuns la o înţelegere cu domnul Moraru şi voi veni pe postul de antrenor. Obiectivul e promovarea, dar nu va fi uşor. Trebuie să construim o echipă într-un timp foarte scurt. Sperăm să aducem jucători cu care să putem îndeplini obiectivul. Am semnat pe un singur an şi contractul se prelungeşte automat în cazul în care vom promova. Voi lucra împreună cu Mihai Ianovschi, cu Florin Pârvu şi cu Vasile Iordache - antrenor cu portarii", a declarat Florin Marin, la DigiSport.

Tot vineri, fostul fotbalist Ovidiu Burcă a fost instalat în funcţia de preşedinte al FC Rapid după ce a renunţat la postul de director sportiv al clubului Oţelul Galaţi.

Stirea anterioara

Duşmanul ascuns din coaja pepenelui galben – cum ne poate îmbolnăvi fructul cu cea mai multă vitamina A

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.