Rapid a scăpat de faliment

Rapid a scăpat de faliment

Gruparea din Giuleşti a avut, vineri, un nou termen la Tribunalul Bucureşti în procesul de insolvenţă, unde s-a discutat planul de reorganizare. Rapid a obţinut un nou termen, pe 28 martie, cu doar trei zile înainte de decizia legată de licenţele pentru Liga I.

Un nou termen a fost stabilit pentru 28 martie. Rapid are nevoie ca planul de reorganizare să fie aprobat până la 31 martie pentru a primi licenţa necesară prezenţei în Liga I.

Instanţa care judecă  procesele de insolvenţă se întruneşte odată la două săptămâni, iar un nou termen poate fi dat undeva la mijlocul lunii martie. În cazul în care planul nu va fi aprobat la timp, chiar dacă vor promova, Rapid nu va avea voie să evolueze în Liga I, fără licenţă, scrie ProSport.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.