Prime uriașe oferite jucătorilor de la FC Botoșani dacă termină pe locul 3

Prime uriașe oferite jucătorilor de la FC Botoșani dacă termină pe locul 3

FC Botoșani poate face istorie dacă va termina campionatul pe locul 3, peste FCSB. Astfel, echipa lui Valeriu Iftime poate juca în cupele europene, însă patronul moldovenilor are un interes „ascuns”, acela ca FCSB să câștige Cupa.

„Sper să câștige finala Cupei FCSB pentru că avem nevoie de FCSB în Europa, că mă tem că pe plan sportiv nu prinde, adică nu-mi ia locul 3”, a spus Valeriu Iftime la Digi Sport Special.

Întrebat dacă e posibil ca jucătorii de la Botoșani să evolueze mai relaxați cu CFR Cluj în ultima etapă dacă se va ști deja rezultatul din finala Cupei, Valeriu Iftime a dat un răspuns tranșant.

„Nu. Aș mânca carne de clujean la cât m-au umilit pe acolo. Cum să fiu eu relaxat?”, a explicat Iftime.

Finala Cupei României a rămas programată pentru miercuri, 22 iulie, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, în ciuda faptului că Universitatea Craiova a cerut, în mod oficial, amânarea acestui joc. FRF și LPF au decis să mențină data de 22 iulie, motivând că o amânare pentru 29 iulie, așa cum a solicitat Universitatea Craiova, ar putea pune în pericol calendarul competițional. În comunicatul remis Federației Române de Fotbal, oficialii oltenilor s-au referit la lupta dintre FCSB și FC Botoșani pentru Europa.

„În cazul unui succes al FCSB în finala Cupei României, atât FCSB cât și FC Botoșani ar avea asigurată prezența în viiitorul sezon al cupelor europene cu două etape înainte de final”, se arată în comunicatul Craiovei.

Nemulțumirea celor de la Craiova este aceea că în penultima etapă de campionat CFR Cluj va juca cu FC Botoșani, echipă care la acel moment ar avea obiectivul îndeplinit. Tocmai de aceea, conducerea oltenilor a cerut FRF amânarea finalei Cupei României până după terminarea play-off-ului. În finala Cupei României s-au calificat FCSB și Sepsi.

Botoșănenii au prime uriașe

Pentru jucători, motivația ocuparea locului 3 este însă și de ordin financiar. De menționat că Astra nu are drept de joc în cupele europene, chiar dacă acum este pe locul 3.

„Ai mei au prime pentru fiecare loc în plus, iau cam 80.000 de euro tot grupul. Am dat prime de la locul 6 la locul 3 câte 80.000 de euro. Și contează enorm pentru ei această primă specială în afară de prima obișnuită. Nimeni nu mă poate bănui că aș face vreodată jocurile cuiva. O să vedeți că eu bat Craiova și o să bat și CFR, ca să-i liniștesc și pe Dan Petrescu și pe domnul Rotaru”, a explicat Iftime.

Sursa: DigiSport

Stirea anterioara

Control inopinat al Ministrului Sănătății, la Botoșani: „Am vrut să văd capacitatea spitalului și adresabilitatea la UPU”

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.