Primăria Ibănești „Cupa Speranța” la fotbal, ediția a XV-a | FOTO

Primăria Ibănești „Cupa Speranța” la fotbal, ediția a XV-a | FOTO

Duminică, 27 august 2017, pe terenul comunal din Dumbrăvița a avut loc cea de-a XV-a ediție a „Cupei Speranța” la fotbal. Competiția sportivă organizată an de an, de Primăria comunei Ibănești a reunit echipe de fotbal precum: Ecologistul Botoșani, Arsenal Havârna, Internațional Cândești și Speranța Dumbrăvița.
 
Rezultate:
Meciul 1: Speranta Dumbrăvița-Ecologistul Botoșani 2-3
Meciul 2: Arsenal Havârna-Internațional Cândești 4-1
Meciul 3: Ecologistul Botoșani-Arsenal Havârna 4-1
Meciul 4: Speranța Dumbrăvita-Internațional Cândești 2-0.
 
Locul I - Ecologistul Botoșani
Locul II - Arsenal Havârna
Locul III  - Speranța Dumbrăvița
Locul IV - Internațional Cândești
 
Speranța Dumbrăvița a avut la dispoziție următorii jucători: Călin Ovidiu Liviu, Șulic Adi, Alboiu Iulian, Foca Sebastian, Vasilcu Adelin, Chireac Adrian, Ungureanu Mirel, Doroftea Lucian, Luca Mihai, Filip Lucian, Culiceanu Cezar, Bompa Călin, Ioniță Florin, Filip Gheorghe.
 
Competiția a fost una amicală având ca scop pregatirea echipelor pentru noul sezon competițional.
 
Felicitări tuturor echipelor participante!
Stirea anterioara

Aproape 5000 lei recuperați de o dorohoiancă după ce și-a pierdut geanta pe un drum din Suceava

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.