Prima victorie pentru FC Botoșani în cantonamentul din Antalya

Prima victorie pentru FC Botoșani în cantonamentul din Antalya

FC Botoșani a  obținut prima victorie din cantonamentul din Antalya. Elevii lui Leo Grozavu au câştigat cu 2-0 (0-0) testul cu cehii de la FK Pribram prin golurile lui Fulop (min.60) și Cârjan (min.90), partida fiind urmărită si de oficialii clubului, Cornel Șfaițer și Valeriu Iftime.

Leo Grozavu a trimis în teren următorii jucători:

Curileac - Patache, Ivanovs (Tincu 46`), Oltean, Acsinte - Vaşvari, Puri (Ghinga 46`), Croitoru - Stojkov (Fulop 46`), Hadnagy, Vertelis

Următoarele jocuri de pregătire pentru elevii lui Leo sunt marți cu ungurii de la Diosgyori, joi dimineaţă de la ora 11:00, contra celor de la Rapid Bucureşti, iar după-amiază cu chinezii de la Hangzhou Greentown.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.