Prima înfrângere din 2023! FC Botoșani a pierdut în deplasarea de la UTA Arad

Prima înfrângere din 2023! FC Botoșani a pierdut în deplasarea de la UTA Arad

FC Botoșani a suferit, sâmbătă, prima înfrângere din 2023, după un joc foarte slab în fața penultimei clasate. Echipa lui Flavius Stoican a pierdut cu scorul de 3-1 (3-1) pe terenul formației UTA, pe terenul formației arădene, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

UTA a deschis scorul în minutul 4 prin Milosevic , după un penalty acordat de centralul Bogdan Dumitrache pentru un henț făcut de Șeroni. Milosevic duce scorul la 2-0 în minutul 11, iar în minutul 27, Dragu a marcat, însă, în urma consultării VAR-ului, golul a fost anulat pentru un off-side la Mboko.

Mihai Roman II reduce din diferență în minutul 39, dar Rareș Pop înscrie din nou pentru gazde în minutul 45+2.

Stirea anterioara

Tragedie la Miorcani! Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui incendiu

Stirea Urmatoare

Tânără din Dorohoi arestată preventiv pentru trafic de persoane

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.