Pregătiri pentru Europa League: FC Botoșani a transferat doi fotbaliști

Pregătiri pentru Europa League: FC Botoșani a transferat doi fotbaliști

Departamentul de media al FC Botoșani a anunțat pe pagina de facebook a clubului transferul a doi fundași centrali care vor completa lotul echipei lui Marius Croitoru.

Este vorba despre Florin Plamadă, jucator în vârstă de 28 de ani care a mai activat sub culorile clubului vreme de 3 sezoane, în perioada 2015-2018, în care a adunat 65 de prezențe pentru echipa locală, marcând de două ori.

A doua noutate din lotul FC Botoșani este Baba Toure, fundaș central de 26 de ani care a evoluat la echipe precum CS Sedan, Dunquerque sau Le Puy Foot din liga a treia franceză.

Ambii au fost transferați din postura de jucători liberi de contract iar conform transfermarkt.com, cota de piață a acestora este de 150.000 euro.

Stirea anterioara

ALERTĂ! Dezinfectant toxic în magazine. „Este deosebit de periculos pentru sistemul nervos central şi pentru ochi”

Stirea Urmatoare

Sfințire Complex Parohial Protopopiatul Dorohoi, Parohia „Sf.Gheorghe” din Ionășeni, Vf. Câmpului - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.