Ponor după eşecul de la Rio: Mi-am dorit prea mult şi mi s-a rupt sufletul, am fost făcută babă şi urâtă. Dar nu renunţ!

Ponor după eşecul de la Rio: Mi-am dorit prea mult şi mi s-a rupt sufletul, am fost făcută babă şi urâtă. Dar nu renunţ!

Gimnasta Cătălina Ponor spune că finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice de la Rio a fost o zi extrem de grea pentru ea. Într-o scrisoare deschisă, adresată tuturor, postată pe pagina sa de Facebook, sportiva a reamintit că a fost singura gimnastă care a reprezentat România şi presiunea de a mulţumi pe toată lumea a fost prea mare.

„Credeți ca mie mi'a fost ușor sau imi este ușor?
Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte
Acum ori câștigi cu acrobatică f dificila ori cu artistica făcută perfect.
Eu am încercat sa le combin si am greșit pentru ca presiunea a fost extrem de mare.

Fiind singura gimnasta care a reprezentat Romania, trebuia sa multumesc intr'un fel sau altul pe toată lumea chiar daca nu mai aveam nimic de dovedit, poate doar mie sa imi mai dovedesc încă o data ca pot !
Imi pare rau ca atunci cand mi'am dat seama ca Integralul a ieșit prost nu am facut si coborârea care a fost pregătită pentru finala"

Cătălina a mai spus că se simte foarte în formă şi a fost foarte aproape de reuşită.

„As zice chiar m'am simțit mai in forma decat la 16 ani.
Si as fi putut daca nu simțeam ca o mana care voia sa ma dea jos de pe aparat toate comentariile si undele negative ca nu meritam sa fiu la Olimpiada.

Mi'am dorit prea mult, mi s'a rupt sufletul, am plâns toată noaptea si la un moment dat voiam sa ma opresc si nu puteam, nu mi'a fost ușor sa nu pun la suflet tot ce vedeam sau auzeam in jurul meu si in rețelele de socializare sau presa si nu imi este ușor nici in continuare! "

Gimnasta a vrut să atragă atenţia tuturor că vede şi aude cum este jignită pe reţelele de socializare, unde lumea o face babă, urătă, scorpie şi în multe alte feluri.

„Baba?
Oare la 29 de ani sunt baba, cand sunt "N" gimnaste in lumea asta trecute de 30 de ani? Dar e mai greu de stiut fiindca nu toate au rezultate care sa le țină lumea minte !

Urata?
Poate sunt, nu stiu, nu toata lumea e fotomodel, nici nu am fost si nici nu sunt un sportiv stil "pitzi" sa nu pot sta fara unghii false, fara par vopsit, gene false sau mai stiu eu ce minunatii de genul, fiindca sunt prea concentrata la ce am de facut !
Scorpie?
Din pacate, aici am sa va spun cu mana pe inima ca multa lume, dupa ce ma cunoaste personal, isi retrage cuvintele, pentru ca de foarte multe ori, chiar daca nu arat, sunt o persoana mai mult decat saritoare, nu port pica, nu port ura, nu imi doresc ca altul sa se loveasca sau sa pățească ceva, întotdeauna am fost acolo atunci cand a fost nevoie de mine, dar asta știu numai acele persoane care imi sunt alături si la bine si la rau, nu persoanele false care acum iti zâmbesc si dupa câteva secunde se întorc cu spatele si te bârfesc, fiindca nu te suporta !
Fițoasa?
Faptul ca am o masca pusă cand ma antrenez sau cand sunt in concurs dovedește cat de mult imi doresc sa fac ceva, dar persoanele frustrate nu vor vedea niciodată adevarata mea fata, iar cei care ajung sa ma cunoască chiar si pentru prima oară imi spun ......" Ma crezi ca nu am crezut o secunda ca esti asa cu bun simt si atat de cumsecade ? "...... si nu de putine ori am văzut întrebarea "cand a tras Ponor echipa dupa ea ?"
Pai ia hai sa ne aducem aminte ... E adevărat ca întotdeauna in spatele meu a mai fost cineva care m-a ajutat ca de exemplu Monica, Dana, Oana sau Sandra !!"

Tripla campioana olimpică mai povesteşte în scrisoarea postată de Facebook o serie de încercări prin care a trecut, mulţumeşte tuturor celor care au fost alături de ea şi se gândeşte serios la Tokyo 2020.

„Cu toate astea spuse, va multumesc ca mi'ati citit aceasta scrisoare si cu mana pe inima va spun ca nu renunț si tot ce s-a intamplat pana acum ma face sa ma gandesc serios la Tokyo 2020 ups !" sursa: antena3.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.