Pe 8 iunie începe aventura!!!

Pe 8 iunie începe aventura!!!

Clubul Sportiv Airsoft Botosani, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, organizeaza editia a doua a unui eveniment de Airsoft care atrage din ce in ce mai multi participanti la Botosani: "Lupta pentru Codrii de Arama - REBELIUNEA", desfasurat in proximitatea centrului de agrement Agafton-Botosani.

Ce este airsoftul si de ce a castigat teren in Romania si in Botosani?

Sport modern, aventura, hobby recreational de weekend, intr-un cuvant, adrenalina! Dar, mai presus de orice, onestitate! Pentru ca, spre deosebire de paintball, cu care are cateva elemente comune, airsoftul se bazeaza pe onoarea individuala a jucatorilor, nu pe semne de vopsea lasate pe echipament.

REBELIUNEA din Codrii de Arama va urma regulamentul de MilSim (Simulare Militara/Military Simulation), joc ce combina airsoftul cu elemente militare. Fiecare participant echipat pentru lupta (armament, munitie, statii radio, echipamente ) va primi de la organizatori ratia de hrana , busola , harti ale zonei, misiuni pe tot parcursul zilei.

REBELIUNEA din Codrii de Arama se va desfasura pe o perioada de 9 ore (de la 09.00-18.00).

ATENTIE: Accesul publicului in zona este interzis, tocmai pentru ca jocul airsoft presupune un echipament adecvat si ochelari de protectie!

REBELIUNEA din 2012, dupa succesul editiei din 2011!

Dupa reusita editiei intai, cei mai multi dintre participanti au revenit si la editia din 2012. Astfel, daca anul trecut evenimentul s-a bucurat de participarea a 80 de persoane, anul acesta numarul a ajuns la aproape 150, participantii venind din Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Bucuresti, Baia Mare, Timisoara etc.

Sambata seara, participantii vor avea parte de un concert la care participa doua dintre formatiile cunoscute din Romania: Fara Zahar si Odyssey!

„Lupta pentru Codrii de Arama – Rebeliunea!" Un prilej de a evada din cotidian, o ocazie de a redescoperi farmecul prieteniei si frumusetea naturii!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.