Orașul Săveni - Centru sportiv județean la tenis cu piciorul ! FOTO

Orașul Săveni - Centru sportiv județean la tenis cu piciorul ! FOTO

Voluntarii Asociației Arlechino Moldova au organizat Sâmbătă, 13 Aprilie 2024, prima competiție oficială pe Terenul de Minifotbal pe Zgură Săveni. Cupa Arlechino Moldova la Tenis cu Piciorul a avut ca scop promovarea tenisului de picior la nivel județean şi încurajarea copiilor să părăsească confortul digital pentr a-și pune abilitățile fizice la încercare într-un mediu distractiv și prietenos.

Participarea la astfel de evenimente sportive nu numai că îi încurajează pe copii să fie activi fizic, dar îi și ajută să dezvolte abilități sociale, să-și facă noi prieteni și să învețe valori importante precum fair-play-ul și spiritul sportiv.

Astfel, într-o eră în care tehnologia domină tot mai mult viața noastră, evenimente sportive precum Cupa Arlechino Moldova la Tenis cu Piciorul devin esențiale pentru a contracara sedentarismul și pentru a promova un stil de viață activ și sănătos în comunitate atât pentru copii, cât și pentru părinți. 

Au participat copii și sportivi de toate vârstele cu cel mai tânăr participant David Bîdiu -12 ani- de la Liceul Tehnologic Plopenii Mari și Ilie Palalaie - 50 ani - lucrător la Peco Cristal Săveni. 

Competiția a fost câștigată de Radu Cataranciuc la Juniori Simplu, Arcip Alexandru la Seniori Simplu, iar la Seniori Dublu trofeul a fost câștigat de echipa formată din Arcip Alexandru și Neculai Gabriel.

Stirea anterioara

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie: Balanțele vor câștiga pe toate planurile, Gemenii sunt nevoiți să facă o alegere importantă

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.