O tânără speranță din Leorda va reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

O tânără speranță din Leorda va reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

Karatiștii din Leorda marchează o nouă premieră prin participarea unui sportiv la o competiție internațională.

Este vorba de ROXANA CHIRIȚĂ care face parte din lotul național de Karate Shotokan Wsf și va reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate Shotokan care va avea loc la ISTANBUL în perioada 20-21-22 aprilie 2018.

Îți urăm succes Roxana, performanța ta ne arată că de aproape 4 ani suntem pe drumul cel bun și ceea ce facem - facem bine.

Stirea anterioara

Jandarmii botoșăneni au aplicat mai multe amenzi pentru nerespectarea legislaţiei privind câinii

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.